Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Εθεάθη...

Σελίδες : 1 2 3 [4]

ammoulianiotis
20-03-12, 17:16
Αυτό φταίει...... εαν φώναζες "ΠΑΙΔΑΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!"" θα γυρνούσε!

αλλα μονο ενας γιαννης θα υπηρχε εκει????

Τελικα επρεπε να φωναξω ΠΑΙΔΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

orbit21
25-03-12, 16:12
Ρε σεις ποιος πινει ουζα στη ραφηνα;;; Ασημι με μαχαιρια ζαντες;;;;

XronisRR
11-04-12, 17:58
Εθεαθη κοκκινο 2πορτο με ζαντικο σε βιομηχανια με γεωργικα μηχανηματα στο Σχηματαρι Βοιωτιας...

παντελης
24-04-12, 22:07
δυο Stilo κικλοφορουνε στην Αλλονισσο ειναι καποιος απο εδω μεσα?
Εκτος φυσικα απο το δικο μου που δεν εχει πατησει το νισιοτικο εδαφος.

...ABARTH!!!
02-06-12, 22:21
Σήμερα είδα τρία κίτρινα Stilo παρακαλώ παρακαλώ...
...το πρώτο ήταν στο Κορδελιό πίσω από την κεραμοποιία Φιλίππου απέναντι από το παρκάκι, είχε τι 17άρες ;) ,
...το δεύτερο σε πάρκινγκ οικοδομής δίπλα από το super market Γαλαξίας στον περιφερειακό, φορούσε κι αυτό τις 17άρες
...και το τρίτο στον δρόμο που βρίσκεται το "πάρκο" bypass (αν δεν κάνω λάθος) παράλληλα του περιφερειακού...ζάντες δεν είδα!

ΥΓ: γενικότερα, "έπαιξε" πολύ το πάρκο!

παντελης
08-07-12, 19:12
εθεαθει κιτρινο stilo Abarth στη περιοχη Ερετριας στην Χαλκιδα .

face
08-07-12, 21:07
Εθεάθη κόκκινο τούμπανο στην περιοχή της Ερέτριας.

Soul_Giannis
10-07-12, 02:15
meeting Κάνατε;;;;

παντελης
10-07-12, 09:40
καπως ετσι εγινε.

...ABARTH!!!
18-07-12, 21:23
Εθεάθη σήμερα κίτρινο stilo-stilara (τα οπίσθια παρακαλώ), παρκαρισμένο σε χώρο με την ονομασία APR tuned (χεχεχε) ;). Την καλησπέρα μου!

Nikos
19-07-12, 11:02
Επ! Καλά πέρασες από το μαγαζί και δεν μπήκες να πεις ένα "γειά"???!!! Κακώς! :) Την επόμενη φορά κερνάμε καφέ! ;)

Edit:
Κερνάμε και βόλτα αν θέλεις! Και χθες, όταν σκοτείνιασε λίγο, το έβγλα μια βότλα στην ΒΙ.ΠΕ... Πάει καλά το ρημάδι! :devil:

ethnikofron471
19-07-12, 12:21
Παιδιά υπάρχει κανένα αυτοκόλλητο stilo-club για να κολλήσω στο αμάξι μου?
Γιατί σε κάποιο τοπικ πήρε το μάτι μου κάτι και εβγαλα το συμπέρασμα οτι υπάρχει...
Εσείς έχετε στ αμάξια σας?Αν ναι απο που θα το προμηθευτώ??

ammoulianiotis
19-07-12, 22:49
Παιδιά υπάρχει κανένα αυτοκόλλητο stilo-club για να κολλήσω στο αμάξι μου?
Γιατί σε κάποιο τοπικ πήρε το μάτι μου κάτι και εβγαλα το συμπέρασμα οτι υπάρχει...
Εσείς έχετε στ αμάξια σας?Αν ναι απο που θα το προμηθευτώ??

Ειχαμε βγαλει αυτοκολλητα πριν απο πολυυυυυυυυ καιρο!
Δεν ξερω αν εχουν μεινει σε κανενα ωστε να σε δωσει αλλα ισως εχει καποιος το αρχειακι και μπορει να στο δωσει για να πας σε καποιον και να κανεις δικα σου αυτοκολλητα!

Stilatos
20-07-12, 00:04
πρεπει καπου να εχουμε το σημα να μπορεσεις να το κανεις download πρεπει να το ψαξω οταν βρω χρονο

Nikos
20-07-12, 09:17
Αυτό ψάχνετε?

https://www.dropbox.com/s/9xd7xvduvfzzxwe/stiloclub%20sticker.cdr

ethnikofron471
20-07-12, 11:35
Κατέβασα το CDR Viewer για να το δω αλλα το μονο που μου ανοίγει ειναι μια άσπρη εικόνα...κενό δηλαδή...

Nikos
20-07-12, 12:16
Κάποιο θέμα θα έχει ο viewer σου, γιατί μόλις το άνοιξα με Corel Draw X3 και είναι μια χαρά...

ethnikofron471
20-07-12, 16:12
οκ τοτε κατεβαζω ολοκληρο Corel Draw X3 και θα σας πω..
Συνήθως που τα κολλάτε τα αυτοκόλλητα στο αμαξι?

...ABARTH!!!
20-07-12, 23:03
Επ! Καλά πέρασες από το μαγαζί και δεν μπήκες να πεις ένα "γειά"???!!! Κακώς! :) Την επόμενη φορά κερνάμε καφέ! ;)

Edit:
Κερνάμε και βόλτα αν θέλεις! Και χθες, όταν σκοτείνιασε λίγο, το έβγλα μια βότλα στην ΒΙ.ΠΕ... Πάει καλά το ρημάδι! :devil:

Να σε πω την αλήθεια Νίκο δεν ήξερα ή αν θες δεν θυμόμουν και πολύ καλά που βρισκόταν το μαγαζί. Πηγαίνοντας λοιπόν με το φορτηγό (προορισμός: Κατερίνη) να σου και η ταμπέλα APRtuned, σκαναααάρω με γρήγορες ματιές και να κι η Stilara :devil:! Με τις συγκυρίες λοιπόν σε βρήκα :) .
Ειλικρινά αν δεν βιαζόμουν,θα έστριβα χωρίς σκέψη ;) .

υγ1: τώρα λοιπόν αναμένω ή για επόμενο δρομολόγιο ή για "μη αναμενόμενη" επίσκεψη :happy: .

υγ2: όσο το σκέφτομαι, καλύτερα που δεν έστριψα, γιαααααατί ακόμα θα περίμεναν στην Κατερίνη...:happy2: .

Nikos
20-07-12, 23:47
υγ1: τώρα λοιπόν αναμένω ή για επόμενο δρομολόγιο ή για "μη αναμενόμενη" επίσκεψη :happy: .
Όποτε θέλεις. Είσαι ευπρόσδεκτος! ;)

υγ2: όσο το σκέφτομαι, καλύτερα που δεν έστριψα, γιαααααατί ακόμα θα περίμεναν στην Κατερίνη...:happy2: .
Λες, ε? Τότε καλά έκανες και συνέχισες! Πάνω από όλα η δουλειά! :)

Nikos
20-07-12, 23:47
Όποτε θέλεις. Είσαι ευπρόσδεκτος! ;)

Λες, ε? Τότε καλά έκανες και συνέχισες! Πάνω από όλα η δουλειά! :)

...ABARTH!!!
21-07-12, 20:15
Να σαι καλά Νίκο!

παντελης
03-12-12, 01:27
Εθεαθει απενατι απο τα τσιπουραδικα στη παραλια στο Βολο (που αλου ) Stilo γκρι χρωματακι με ζαντικο κε αριθμο ΜΙ...... κατι σαν απο Λαμια μου εκανε η θεσαλονικη δε προσεξα με δυο λεβεντες χαιρετησα λογο των τεκνων δε μπορεσα να σταματισω ειναι καποιος απο εδω μεσα?

s6_sot
03-04-13, 23:00
Εθεάθη σήμερα έξω από την κοινότητα του χωριού που ονομάζεται "Βόλος" ένα stilo χρώματος "taxi yellow" ψηλό σαν κατσίκι με abarth κουστουμάκι...

ioannidis
04-04-13, 09:02
Ο ταρίφας που ήσαν;
(θα κουβαλούσε κανα σακί)

s6_sot
04-04-13, 11:22
Θα είχε πάει για κάνα ρουσφέτι... Ή θα πλήρωνε την δόση του απέναντι στο ταμείο των οικοδόμων!

s6_sot
06-04-13, 13:29
Επίσης σήμερα πληροφορήθηκα ότι γνωστό γρήγορο (και καλά) μέλος παρενοχλούσε τον αδερφό μου...

παντελης
06-04-13, 23:13
που να ξερω οτι εχεις και αδερφο?
για να καταταλαβω φιλε απο το καμπο τι δουλειες ειχατε στην πολη ,?
μηπως ειρθατε να μαθεται πως να πηνεται ο καφε με θεα τη παραλια ?
οσο για το Πατερα με ταξι να σου πω οτι στο Βολο τα ταξι ειναι χρωματος γκρι στη πρωτευουσα ειναι κιτρινα αλλα μαλλων ειδες πολη με ουσια και νομιζες οτι εισαι Αθηνα ?
να ερχεσαι ποιο συχνα φιλε στη πολη μας να σε ξεναγησουμε να μαθεις και τα ταξι και το τσιπουρακι το οποιο το πινουνε ανα 25αρακι και οχι ανα κανατα ολα σε αυτη την πολη γινοντε με στιλ και αρχοντια ακομη και οι κονμπινες ..
χαχχαχαχαχα
φτιαχνει ο καιρος και εχω ρεντα.. και δε θα πληρωσω τιποτα χαχχαχαχαχα

s6_sot
07-04-13, 01:19
Ο αδερφός δυστυχώς είναι μόνιμος κάτοικος της κουναβουπολης! Τώρα που έχετε και καφετέριες της προκοπής πίνω και κάνα καφεδάκι στον Βόλο!

ethnikofron471
07-04-13, 04:00
Εχτές Σάββατο 6 του μηνός στην περιοχή ΦΙΞ της Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου)ακριβώς μπροστά απο την αντιπροσωπεία της OPEL ένα κίτρινο Stilo με carbon καπό,εξατμισούλα κτλ με πινακίδα ΖΚ* 6**3...
Κανένας απο το club?

ammoulianiotis
07-04-13, 10:54
Καποιον εχω στο μυαλο μου αλλα μπορει και να κανω λαθος....

Arf
08-08-13, 19:04
Εθεάθη παρκαρισμένο μαύρο 3d με αυτοκόλλητο stiloclub στο πορτάκι του ρεζερβουάρ, πρωί-πρώί κάτω από το σπίτι μου (Ρ. Φεραίου Συκιές). Ποιός έγινε γείτονας?

teo
31-10-13, 19:42
Χθες κατά το μεσημεράκι εθεάθη κόκκινο Stilo που θα έπαιρνα όρκο πως είναι του Ionio_Zante μπροστά από το στρατόπεδο των Αγ.Αναργύρων στην Αθήνα...

Ionio εσύ ήσουν??

παντελης
01-11-13, 07:31
μη περνεις ορκο...........

teo
01-11-13, 07:36
Παντελη μη μου πεις πως ησουν εσυ...!

teo
27-11-13, 19:28
Εθεάθη σήμερα το πρωί 5θυρο Stilo να παρανομεί με ύπουλο πέρασμα πινακίδας STOP στους Αγ.Αναργύρους... Ο ασυνείδητος πουκαμισάτος οδηγός του κοιτάζοντας περιφρονητικά τους γύρω του, απλώς απομακρύνθηκε γελώντας!

Πουκαμισάτε... εμφανίσου και δήλωσε ποιος είσαι!! :bleh::bleh:

angelinho
27-11-13, 19:51
Δηλώνω αθώος!! Είχα αργήσει για την δουλειά! προς υπεράσπισή μου δεν πέρασα το στοπ απλά προσπέρασα όλους τους υπόλοιπους που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν το στοπ!! Άσε που σου έφερα γούρι με ξανθό γκομενάκι για πελάτισσα!!! χαχαχα

teo
27-11-13, 19:53
Δηλώνω αθώος!! Είχα αργήσει για την δουλειά! προς υπεράσπισή μου δεν πέρασα το στοπ απλά προσπέρασα όλους τους υπόλοιπους που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν το στοπ!! Άσε που σου έφερα γούρι με ξανθό γκομενάκι για πελάτισσα!!! χαχαχα

Αθώος λοιπόν!! Αθώος! Να σε πετυχαίνω πιο συχνά τα πρωινά! :hehe:

Gunner7
22-12-13, 17:46
εθεαθησαν παρα πολλα τον τελευταιο καιρο
κοκκινο stilo (δεν θυμαμαι ποτε μεσα στην εβδομαδα) στο υψος της πλατειας δεγλερη περιστερη συνορα με πετρουπολη
επισης κιτρινο stilo αραγμενο σε στενακι μεσα στην περικλεους
και επισης σημερα (κυριακη 22/12 και ωρα γυρω στις 4 με 4 παρα κατι ψιλα στην πετρουπολεως στο υψος της πλατειας εβγενε απο παρκαρισμα και για να με δει δεν τον αφησα να βγει και περασα διπλα του :tongue2:

teo
22-12-13, 19:55
Βάλε και καμιά φωτό απ το δικό σου εδώ:

http://www.stilo-club.gr/vb3/showthread.php?7199-%D6%F9%F4%EF%E3%F1%E1%F6%DF%E5%F2-%F4%F9%ED-Stilo-%EC%E1%F2!

για να το δούμε και να σε αναγνωρίζουμε! Δεν παίζει να μη σε πετύχω στο δρόμο... Δίπλα είμαστε!

Gunner7
24-12-13, 16:29
τεο δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να αναιβασω φωτο
Σημερα παντως πετυχα 4 συνολο
1 στην Tres Jolie στην πλατεια δεγλερη 1 στην πλατεια του μπουρναζιου σε γαλαζοασπρο χρωμα και τα δυο
1 κιτρινο στον αγιο αντωνη
και αλλο 1 κοντα στο νεκροταφειο του περιστεριου αναπαυσεως κ θηβων
Ειναι κανεις απο εδω η να αρχιζω να αφηνω φυλλαδια στους υαλοκαθαριστηρες των stilo που βλεπω? :P

teo
24-12-13, 18:21
Για να ανεβάσεις φωτό φίλε μου μόνο μέσω imageshack.com ή κάποιου παρόμοιου site!

Άσε κανά φυλλάδιο εσύ και βλέπουμε! :bleh:

Bill stilo
27-12-13, 11:48
Εθεαθη stilara στην αττικη οδο προς μαρκοπουλο...μαυρο κ τουμπανο!

Gunner7
16-01-14, 16:50
Κιτρινο Stilo στο ιλιον... σημερα στις 2 Abarth αυτοκολλητακι πισω και αντι για το σηματακι της φιατ μπροστα, ειχε το σηματακι monster...

teo
16-01-14, 17:04
Τον έχω πετύχει κι εγώ αυτόν, αλλά δεν πρέπει να είναι από εδώ μέσα!

Gunner7
04-02-14, 13:42
Ελα καποιος απο εδω ηταν αυτος...
Στιλακι αυτο το γαλαζογκρι :P κατα κοσμον ιριδιζον ασημι
κατεβαινε την περικλεους στις 12 το μεσημερι και με κοιτουσε απο τις ζαντες μεχρι την κεραια :P

DontMKsense
02-03-14, 04:01
Εθεάθη πριν κατι μέρες στην κ.τούμπα Stilo 1.2 3D Μαύρο με (ντεμέκ)αεροτομή, σηματάκι NIKE στους μαρσπιέδες και πολλα άλλα καραγκιοζιλίκια..παρακαλείται ο τσομπάνης που το έχει αν μπαίνει ακόμα στο forum να μου στείλει PM με το τηλ του να κανονίσουμε καφέ.

angelinho
02-03-14, 04:32
Ελα καποιος απο εδω ηταν αυτος...
Στιλακι αυτο το γαλαζογκρι :P κατα κοσμον ιριδιζον ασημι
κατεβαινε την περικλεους στις 12 το μεσημερι και με κοιτουσε απο τις ζαντες μεχρι την κεραια :P

ήθελε να σου πει να αλλάζεις και ζάντες ΚΑΙ κεραία!!

Soul_Giannis
04-03-14, 01:35
Εθεάθη Stilo 5D τουμπανακι με τις νέες του ζάντες που λένε πολύ και ξεχωρίζει από μακριά!!!
Αγγελε πολύ ωραίο το Stilaki σου!Νομιζω πήρε τον χαρακτήρα που του αξίζει!!!

angelinho
04-03-14, 01:47
Εθεάθη Stilo 5D τουμπανακι με τις νέες του ζάντες που λένε πολύ και ξεχωρίζει από μακριά!!!
Αγγελε πολύ ωραίο το Stilaki σου!Νομιζω πήρε τον χαρακτήρα που του αξίζει!!!

Βλέπω αριστερά μου με κοψτή ματιά ένα αμάξι.. κοιτάζω λοξά και παρατηρώ ότι είναι γαλαζιοασημί φτερό από stilo που το φρένο στη ζάντα του είναι κόκκινο. Αμέσως μου πάει το μυαλό στον SOUL!! Κοιτάζω και ναι!!! Το κτήνος του Γιάννη δίπλα μου!!

Είχα καιρό να σε δω ρε φίλε! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Τι να πω για το δικό σου.. Ότι και να πω είναι λίγο... κόσμημα..!!! Θα χαρώ να σε δω και από κοντά!!

ammoulianiotis
17-03-14, 14:44
Εθεαθη σημερα το πρωι κατα τις 10 κοκκινο stilo με οδηγο τον giorgokoura.
Ημουν με την μηχανη στο αντιθετο ρευμα, δεν ξερω αν με καταλαβες φιλε μου...

maximos
19-03-14, 13:11
Εθεαθη σημερα το πρωι κατα τις 9 στη Νέα Ιωνία το alter ego σε διπορτο του stilo μου , ειναι κανείς από εδώ?Θα βρει και χαρτακι του club στο μπαρ μπριζ τουhttp://s11.postimg.org/do78i6rur/DSC_0005.jpg

Gunner7
01-04-14, 01:09
Έχουμε και λέμε 2 γαλάζια (η όπως αλλιώς λέγεται) το ένα με την καινούρια μάσκα ένα μαύρο multiwagon ένα μπλε με ήλιοροφή 2 κίτρινα το ένα με xenon ioannidi εσύ ήσουν; :-P ααα όλα αυτά σήμερα έτσι ;-)

ioannidis
01-04-14, 01:16
Που ρε φίλε με είδες;

Gunner7
01-04-14, 20:25
Που ρε φίλε με είδες;

χαχαχαχα δεν παιζει να ησουν εσυ αλλα το κιτρινο καρ που σου εμοιαζε το ειδα αγιο αντωνη

Pinelopi
09-04-14, 22:21
Λοιπον,αφου βρηκα το θεμα, (και με βοηθησε ο maximos σε αυτο...ευχαριστω maxime!!) Ενα μαυρο stilo πειποιημενο μπορω να πω κυκλοφορει στην Ηλιουπολη.Ποιανου ειναι??Που καναμε και ψιλοπαιχνιδι στο δρομο...??Και ενα αλλο μπλε,σαν το δικο μου,το οδηγουσε μια ξανθια?Αλλη γυναικα υπαρχει εδω μεσα??

ammoulianiotis
09-04-14, 23:23
Γεια σου ρε Πηνελοπη, μοναδικη γυναικα του club μας!
Αν προσεξεις στην κεντρικη σελιδα του forum, κατω κατω που λεει το νεοτερο μελος, θα δεις οτι εχουμε ακομα μια γυναικα, την Ελενα.

ioannidis
10-04-14, 00:34
Δεν είσαι η μόνη...
Έχουν περάσει κατά καιρούς πολλές. Αλλά τέτοιοι που είμαστε δεν αντέχουν και φεύγουν...
:)

Bill stilo
10-04-14, 16:24
Ολη την εβδομαδα συνανανταω παρκαρισμενο ενα μαυρο στιλο με αυτοκολλητα abarth στον αγιο ελευθεριο...ειναι κανενας απο εδωω????

teo
27-05-14, 23:04
Εθεάθη ioannidis. Το κακό είναι πως με έπιασε απροετοίμαστο και δεν πρόλαβα να κρυφτώ. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία σας!

ΥΓ:
Κάτω απ τα κιτρινιάρικα φώτα του κηφισού στην αρχή σε πέρασα για λευκό ρε φίλε και σκεφτόμουν "μπα δεν ξέρω κανέναν με λευκό τρίθυρο, απλά θα χαζεύει το αμάξι"! :hehe:

ioannidis
27-05-14, 23:47
Εγώ σε έβλεπα από μακρυά.
Λέω, ένα stilάκι ακόμα.

Πλησιάζω λίγο παραπάνω και διακρίνω φιμέ και βαμένα πλαστικά.
Μερακλής, λέω, ο ιδιοκτήτης.

Πλησιάζω παραπάνω, βλέπω πινακίδα.
Ώπα κάτι γίνεται.

Σε πλεύρισα, είδα ζάντα.
Ρε που το ξέρω αυτό το αμάξι; που το ξέρω;

Φτάνω πόρτα, βλέπω αυτοκόλλητο!
Δικός μας είναι!

Καταβάζεις παράθυρο.
Όχι ρε π**στη μου, με είδε; :D :D :D

ΥΓ: Μου το έχουν πει ότι μοιάζει άσπρο στα φώτα.

ntinosmg
28-05-14, 00:18
Μου το έχουν πει ότι μοιάζει άσπρο στα φώτα.

χαμελεον το εργαλειο!! Την ημερα ταξι ,το βραδυ μπανιερα.(ατακα κλεμενη απο maximo.)

Stilatos
29-01-15, 11:28
Λαχανι stilo με αυτοκολλητα του κλαμπ και φρυδια στα φωτα και πλαινα μαρσπιε χτες 28/1 στην αγ αλεξανδου κατα τισ 8:30 χτες στο φαληρο ποιος ητανε?

Stilo306
13-04-15, 08:46
Εθεάθη μάχιμος Στίλαρος στα Νέα Παλάτια Ωρωπού με αυτοκόλλητο του club την Κυριακή της Αναστασης...

StiloSasisma
23-06-15, 14:19
Αμμουλιανιοτη πες μου ότι σήμερα πήγαινες προς καλύβες !! Μην μου πεις ότι σε είδα και δεν σταματήσαμε!!!

ammoulianiotis
23-06-15, 21:04
Οχι δεν ημουν εγω...
Μαλλον θα ειδες καποιο αλλο αμαξι και
μας μπερδεψες!

ΥΓ. Για τετοιου ειδους θεματα καλο ειναι να μην ανοιγεις νεα θεματα αλλα να χρησιμοποιεις το 'εθεαθη'
ΥΓ2. Μεταφερεται εκει που πρεπει!

- - - Updated - - -

Με την ευκαιρια, μηπως ενα ασημι Stilo που ηταν πριν 2 βραδια στα Μουδανια κοντα στο ΕΣΥ ή στην αστυνομια ειναι δικο σου;;;

StiloSasisma
24-06-15, 08:12
Το δικό μου είναι πάντα κοντά στην αστυνομία εκεί μένω! Χααχαχαχα! Ε ποτε θα κατεβεις για καφεεε; αφού εδώ κοντά είσαι!! Ευχαριστώ για την διόρθωση!

ammoulianiotis
24-06-15, 09:36
Αρα οι πληροφοριες μου ειναι σωστες!!! Χεχεχε!
Ολα θα γινουν, σιγα σιγα! Λιγο υπομονη θελει και θα τουρ πιουμε τους καφεδες μας!

StiloSasisma
24-06-15, 11:07
Τώρα που ξέρεις και που μένω τι αλλο θες!!! Χαχαχαχα κανονιστα εσυυυ σύντομα!!! :D

ammoulianiotis
24-06-15, 11:20
Συντομα ειναι δυσκολο να το κανονισω, απο Σεπτεμβρη και μετα!

StiloSasisma
25-06-15, 18:59
Συντομα ειναι δυσκολο να το κανονισω, απο Σεπτεμβρη και μετα!

εεεε σαν να με δέρνεις είναι! το ξέρεις!!! παιδια ελατε καμία από δω ρε!!!!! ελατέ να γουστάρουμε και να κάψουμε τα Μουδανιά με θορυβο!!!

ammoulianiotis
25-06-15, 19:36
εεεε σαν να με δέρνεις είναι! το ξέρεις!!! παιδια ελατε καμία από δω ρε!!!!! ελατέ να γουστάρουμε και να κάψουμε τα Μουδανιά με θορυβο!!!

Το καλοκαιρι ηταν παντα δυσκολη εποχη για συναντησεις επειδη πολλοι παμε προς Χαλκιδικη μερια αλλα θα μπορουσατε να κανονισετε μια Κυριακη ή ενα Σαββατο για μεσημεριανο μπανακι! ;)

ΥΓ. Δεν δερνω κανενα, καλο παιδι ειμαι! :D

StiloSasisma
25-06-15, 21:27
Το καλοκαιρι ηταν παντα δυσκολη εποχη για συναντησεις επειδη πολλοι παμε προς Χαλκιδικη μερια αλλα θα μπορουσατε να κανονισετε μια Κυριακη ή ενα Σαββατο για μεσημεριανο μπανακι! ;)

ΥΓ. Δεν δερνω κανενα, καλο παιδι ειμαι! :D
ε κανονιστε ρεεεεε!! ένα μπανακι είναι ότι πρεπει!!!! θα κανω καινουργιο τοπικ ! που θα λεει ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ! κανονισεεε!! είμαι ικανος! μονο και μονο για να σε κανω να ερθεις!

ammoulianiotis
27-06-15, 14:16
ε κανονιστε ρεεεεε!! ένα μπανακι είναι ότι πρεπει!!!! θα κανω καινουργιο τοπικ ! που θα λεει ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ! κανονισεεε!! είμαι ικανος! μονο και μονο για να σε κανω να ερθεις!

Να ερθω ειναι δυσκολο καθως δουλευω 7 στα 7 και αν παρω ρεπο θα ειναι μια καθημερινη. Κανονισε το ομως εσυ να ερθουν τα παιδια να περασετε καλα! Να κανετε το μπανιο σας, να πιειτε τους καφεδες και τα κοκτειλ σας και να περασετε ωραια!

StiloSasisma
27-06-15, 18:32
Να ερθω ειναι δυσκολο καθως δουλευω 7 στα 7 και αν παρω ρεπο θα ειναι μια καθημερινη. Κανονισε το ομως εσυ να ερθουν τα παιδια να περασετε καλα! Να κανετε το μπανιο σας, να πιειτε τους καφεδες και τα κοκτειλ σας και να περασετε ωραια!

για καθημερινη ψήνομαι και γω! 6 το απόγευμα που σχολάω και μετα... ε ψησουυυυ

akis_thess
12-09-15, 22:06
http://s13.postimg.org/di4ux78fn/20150912_215918.jpg (http://postimg.org/image/di4ux78fn/)
Γνωρίζουμε αν είναι μέλους;Το χρώμα από punto δεν είναι;

ammoulianiotis
13-09-15, 11:41
Απο οσο ξερω δεν ειχαμε αμαξι με τετοιο χρωμα!

παντελης
14-09-15, 00:35
Ειχαμε και ιηταν του Σπυρου .. χρονια πριν ...........

ammoulianiotis
14-09-15, 11:32
Ειχαμε και ιηταν του Σπυρου .. χρονια πριν ...........

Πορτοκαλι; Απο που ηταν; Εδω Θεσσαλονικη παντως ειχαμε ενα κιτρινο που ηταν ενος Σπυρου αλλα το εδωσε...

akis_thess
15-09-15, 14:28
Πορτοκαλι; Απο που ηταν; Εδω Θεσσαλονικη παντως ειχαμε ενα κιτρινο που ηταν ενος Σπυρου αλλα το εδωσε...

Το συγκεκριμένο είναι από Ρόδο.

ammoulianiotis
01-12-15, 17:50
Πριν απο λιγη ωρα το παραπανω μελος ( ο akis δηλαδη), εθεαθη στην περιοχη του παρκου της Ν. Ελβετιας να στριβει σε καποια στενουδια. Ημουν με το κουτι της δουλειας φιλαρακι, δεν ξερω αν με καταλαβες...

akis_thess
02-12-15, 12:06
Πριν απο λιγη ωρα το παραπανω μελος ( ο akis δηλαδη), εθεαθη στην περιοχη του παρκου της Ν. Ελβετιας να στριβει σε καποια στενουδια. Ημουν με το κουτι της δουλειας φιλαρακι, δεν ξερω αν με καταλαβες...
Όχι δεν σε είδα Σοφοκλή!πατα και καμία κόρνα!

akis_thess
28-01-16, 22:11
Το παλιό μέλος αν δεν κάνω λάθος aggelakos και μου είπε να δώσω χαιρετίσματα στον Σοφοκλή!
Επίσης απο την μικρή κουβέντα που κάναμε (σταματημένοι και οι 2 σε φανάρι) μου ανέφερε κάτι για το "παλιό παρεάκι" της Θεσσαλονίκης.

ammoulianiotis
28-01-16, 22:24
Βρε τον αγγελο!!!

di0n
01-02-16, 19:34
Πέτυχα στην Λάρισα ένα fiat stilo με ms προφυλακτήρα μπροστά χρώμα η ασημί η Σαν τ δικό μ γτ ήταν βράδυ.. Είναι κάρφωσε από εμας? Πινακίδες από Τρίκαλα νομίζω