-
KTM LC4 640 tuning
ηθελα να βελτιωσω το μηχανακι μου και βρηκα ενα βελτιωμενο ιδιο απο Λαρισα και το δοκιμασα παλι σε Supermoto αλλα δεν ειχε αυτο που πραγματικα ψαχνω .το δικο μου εχει 57 ιππους και ειναι σχετικα καλο το βελτιωμενο ειχε 84 αλογα και ειχε πολυ ιδιορυθμο δουλεμα .
ειχε χασει απο τα χαμηλα μεχρι και λιγο πανω απο τις μεσεες στροφες τη ροπη του αλλα απο εκει και στο τερμα προσευχη στο θεο. ομως ενα τετοιο δουλεμα δε μου αρεσει δεδομενου οτι θελω ελαστηκο μοτερ γιατι απο πεταλο σε πεταλο δεν μπορεις να περιμενεις ποτε θα ποιασεις 7000 για να φιγει και οταν παρει τα ποδια του για τα καλα να πρεπει να το κοψεις ενω ενα μοτερ μαμα με βελτιωση πρωτου σταδιου (διλ. εξατμηση-φιλτρο-ζιγκλερ)θα δωσει περιπου 63-64 αλογακια δινωντας σε ολο το φασμα λιγο ροπη και χωρις να αλαζει τη μορφη της αποδωσεις του μοτερ.
σε δευτερη φαση και ποιο βασηκη θα βαλω το μπροστηνο συστημα απο το LC8 990 που εχει 2 δυσκοφρενα και δυο τετραπιστονες δαγκανες και μιας και μαθενω τελευταια να κανω ENDO εχω καταφερει να διανησω λιγο λιγοτερο απο 2 μετρα.
ισως να το φερω Σερρες καποια στιγμη το καλοκαιρι που μας ερχεται και να δοκιμασω οτι δεν επιτρεπεται εδω εξω.
-
Απάντηση: KTM LC4 640 tuning
Επίσης πέρα από το ζιγκλέρομα μπορείς να αλλάξεις τελείως και να βάλεις Keihn ή Mikuni μπορείς να βάλεις 2 διπλά (εκεί να δεις άκαυστη)
Μετά πάμε σε κατέβασμα καπάκια και άλλα τέτοια ωραία όρεξη να υπάρχει …..
Υ.Γ Άποψη μου δεν αξίζει να φτιάχνεις μονοκύλινδρες ή δυκύλινδρες μηχανές είναι αρκέτα τα μειονεκτήματα τους έναντι των 4 κυλίνδρων
Πάντος για τις Σέρρες φέρτο να έρθω και εγώ με ένα ZX10R turbo ενός φίλου να δούνε σόου
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo make style
Επίσης πέρα από το ζιγκλέρομα μπορείς να αλλάξεις τελείως και να βάλεις Keihn ή Mikuni μπορείς να βάλεις 2 διπλά (εκεί να δεις άκαυστη)
Μετά πάμε σε κατέβασμα καπάκια και άλλα τέτοια ωραία όρεξη να υπάρχει …..
Υ.Γ Άποψη μου δεν αξίζει να φτιάχνεις μονοκύλινδρες ή δυκύλινδρες μηχανές είναι αρκέτα τα μειονεκτήματα τους έναντι των 4 κυλίνδρων
Πάντος για τις Σέρρες φέρτο να έρθω και εγώ με ένα ZX10R turbo ενός φίλου να δούνε σόου
εχω ενα kawasaki er6-n 2008. με 500ε το εχω πανω απο 84ps απο 73. σκοτωνει ακομα και το z750 μεχρι τα 220χλμ. τα δυκυλιδρα υπερτερουν διοτι εχουν δηναμη χαμιλα και πολυ μεσαια εναντι τον 4 κυλινδρων που σκοτονουν μονο ψιλα. Δεν είναι τα αλογα αλλά η ροπη που εχουν τα δυκυλιδρα- μονοκυλιδρα, ειχα Daytona 1200 αλλα ποιο πολυ το kawa ευχαριστιεμαι. παντελη ειναι πολυ καλο το κτμ σου, μην το πειραξεις:)
-
Ανάλογος γιατί το θες τα δικύλινδρα και μονοκύλινδρα δεν αμφιβάλω από φανάρι σε φανάρι σκοτώνουν αλλά για κατέβα μια Αθήνα-Καλαμάτα ή κάνε μια Αθήνα –Θεσσαλονίκη….Θα έχω φτάσει 2 ώρες πριν και θα πίνω τον Frappe μου βέβαια για την Ρόδο που μένεις το ER6 είναι απλά ιδανικό ( έμενα 5 χρόνια ) φίλε. Παντελή πούλα τα όλα και πάρε ένα ZX10R κάτω και turbo για να νιώσεις χαρά:p:p
-
φιλε το KTM δεν το πουλαω γιατι ειναι φονιας μεσα στο Βολο και πανω στο Πηλιο(βουνο) ομως στα σχεδια μου για του χρονου το καλοκαιρακι επιδι εχω φουσκωτο σκαφακι και λεω να το αλλαξω με ενα μεγαλητερο αν δεν μου κατσει καλη ευκαιρια τοτε θα παρω τη DUCATY 1098 S οπωσδιποτε σε κοκκινο με πολυ ανθρακονιμα.
ομως για να εχεις τετοιο θηριο στα χερια σου μεσα στο αυτοκινητο θα βαριεσε ε?
-
παρτε μια ιδεα για το τι ενωω και πεστε μου αν αξιζει?
http://www.youtube.com/watch?v=oaNVmDvEEJo
-
To όνειρο μου είναι αυτή η μηχανή και η ΜVAgusta F4 ( με πιστόνια Ferrari η MVAgusta )
-
θα επερνα το ZX10R αντι το DUCATY 1098 S διοτι ποιο αξιοπιστο και ποιο στρωτο δουλεμα χωρεις τους μεγαλους τρανταχμους που εχει το ducati.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stilo make style
Ανάλογος γιατί το θες τα δικύλινδρα και μονοκύλινδρα δεν αμφιβάλω από φανάρι σε φανάρι σκοτώνουν αλλά για κατέβα μια Αθήνα-Καλαμάτα ή κάνε μια Αθήνα –Θεσσαλονίκη….Θα έχω φτάσει 2 ώρες πριν και θα πίνω τον Frappe μου βέβαια για την Ρόδο που μένεις το ER6 είναι απλά ιδανικό ( έμενα 5 χρόνια ) φίλε. Παντελή πούλα τα όλα και πάρε ένα ZX10R κάτω και turbo για να νιώσεις χαρά:p:p
οντως ηθελα κατι ποιο lite:baby:για ροδο διοτι το 1200 δεν εκανε. αλλα και αυτο σε πορια που εκανα προς τα εξω, 180 190 200 με δυο ατομα πολυ ανετα χωρεις ζωρι:) σκοτονει παντως στα μπαμ:crazy::biggrin:
-
παντελη το δικο σου φοραει τα fcr πανω???αν οχι γιατι δεν το δοκιμαζεις???
-
ναι το φοραει απο το εργοστασιο ειναι η εκδοση Competition και μου ειχανε πει οτι φοραει ποιο ελευθερα διαφραγματα στις εξατμησεις (παραμυθι η' αληθεια δε ξερω).
-
λεω τα fcr με την ιποπιεση...εγω θα σου ελεγα να παρεις το ducati hypermotard...πυροβολαει...το εχει ενας φιλος μου......
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stilo-hraklis
λεω τα fcr με την ιποπιεση...εγω θα σου ελεγα να παρεις το ducati hypermotard...πυροβολαει...το εχει ενας φιλος μου......
+φωνο απολυτα
-
τελειωσε η επισκευη - βελτιωση απο το μηχανακι μου το γνωστο KTM Supermoto 640 LC4 και εχει υπερκυβηστει στα 690cc με κυλινδρο nicasil και σφυριλατο (ελαφρητερο) εμβολο απο την ιδια την εταιρια εκκεντροφορο και ζιγκλερομα .
για την ωρα στρωνεται οποτε δε θα κριωνει ο Παντελης αλλα ο χειμωνας ειναι η καλητερη εποχη για στρωσημο.
το δουλεμα του αρωστεια . μετραω πιστονιες και μηλαμε οτι στο ενα τεταρτο του γκαζιου το πισω λαστυχο εχει ζητησει συνταξειοδοτηση που να στρωθει .
θα το σκησω μολις το στρωσω χωρις ελεως.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
τελειωσε η επισκευη - βελτιωση απο το μηχανακι μου το γνωστο KTM Supermoto 640 LC4 και εχει υπερκυβηστει στα 690cc με κυλινδρο nicasil και σφυριλατο (ελαφρητερο) εμβολο απο την ιδια την εταιρια εκκεντροφορο και ζιγκλερομα .
για την ωρα στρωνεται οποτε δε θα κριωνει ο Παντελης αλλα ο χειμωνας ειναι η καλητερη εποχη για στρωσημο.
το δουλεμα του αρωστεια . μετραω πιστονιες και μηλαμε οτι στο ενα τεταρτο του γκαζιου το πισω λαστυχο εχει ζητησει συνταξειοδοτηση που να στρωθει .
θα το σκησω μολις το στρωσω χωρις ελεως.
Πολύ καλός :D:D:D
Υ.Γ ξανασκέψου για ένα Ninja ποίο μέτα άλλη μηχανή :cool::cool:
-
ZX10R the only truth...τι χαγιαμπουσες και μλκιες...οπως και Ρ1
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
grnka
ZX10R the only truth...τι χαγιαμπουσες και μλκιες...οπως και Ρ1
καλά και αυτά αλλά και πάλι τα TOP είναι 1) MV AGUSTA F4 (με μπιστονία Ferrari)
2) Ducati 1098 s
δεν λέω και εγώ Ninja είχα είναι καλύτερο απο χαγιαμπούζα κτλπ αλλά φίλε άλλη κατιγόρια αυτές οι 2 μηχανές :):)
Υ.Γ για την ακρίβεια ZX10R είχα :D:D
-
Ducati 1098 S κοκκινο με πολυ ανθρακονιμα μηλαμε το ειδολο ,το εικονξσμα που κολαζει οποιον κανει το λαθος να το κοιταξει και αν το ride it καλητερο sex δεν εχεις κανει στη ζωη σου.
-
Εύχομαι το 2009 να έχεις το πιο γρήγορο και βελτιωμένο KTM LC4 640
-
εκανα βολτα εχτες το βραδακι με χαγιαμπουσα εχει πολυ ροπη και δυναμη ομως δεν εχει κατι που θα ηθελα εκρηκτηκοτητα δε ξερω δε μου εκανε κλικ
μετα εκανα βολτα με το R1 παλι απο φιλο μου και ειναι πολυ ποιο ελαφρι και παει πολυ καλητερα οταν ανεβηκα στο δικο μου ενιωθα λες και καβαλουσα ποδιλατο BMX το KTM ειναι πολυ παιχνιδιαρικο μηχανακι αλλα στην εθνικη οδο ειναι πολυ λιγο οποτε η Dukati 1098 ς ειναι μονοδρομος αυτο ομως που με κολαει και δε το περνω ειναι οτι δε ταξιδευω με το μηχανακι τακτικα θα δουμε ομως .
και στα 300 ,ετρα ποιανει 181 km/h ετσι για να μην μας περνανε τα αυτοκολυτα.
-
Δεν εισαι για χαγιαμπουσα ρε Παντελα.
Αν παρεις κανενα σωστο 1000ρι R1 Dukati Gsxr ή CBR θα το παρατησεις το αυτοκινητο μια για παντα, θα το εχεις μονο για να κουβαλας την κυρα σου...
Και εγω θελω να παρω αλλα φοβαμαι μη ξεθαρεψω και φαω τα μουτρα μου...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Δεν εισαι για χαγιαμπουσα ρε Παντελα.
Αν παρεις κανενα σωστο 1000ρι R1 Dukati Gsxr ή CBR θα το παρατησεις το αυτοκινητο μια για παντα, θα το εχεις μονο για να κουβαλας την κυρα σου...
Και εγω θελω να παρω αλλα φοβαμαι μη ξεθαρεψω και φαω τα μουτρα μου...
δίκιο έχεις αφού και εγώ με την μηχανή που έχω το αυτοκίνητο το πιάνο για να μην χαλάσει, με τα βίας έχω 24000χλμ μοντέλο 09-2002
-
λεω να βαλω τις εξατμησεις που δινει η ΚΤΜ για καλητερη αποδωση σε ολο το φασμα εχει δοκιμασει κανεις ?
-
παντελη επειδη εχω και εγω τρελα με τα μοταρτ θα σου πω την εμπειρια μου εχω οδηγησει κτμ κλπ και λοιπα....εγω εχω ενα χτ...χτες ανταλαξαμε μηχανακια με ενα φιλο μου που πηρε το ducati hypermotard..και καναμε μακρινη βολτα εχοντας εγω το hyper..φιλε ειναι το απολυτο motard..εγω δεν ριχνω φραγκο στο χτ...σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω να το παρω και εγω....απιστευτη δυναμη εριξα πολλη γελιο με ενα cbr600rr που τον αφηνα να φευγει και τον μαζευα για πλακα......ειχε χωθει μεσα απο την ζελατινα ειχε ξενερωσει...μετα πηρα το χτ και νομιζα οτι μου κοπηκε η ντιζα...και δεν προχωραγε...παντελη αν το οδηγησεις δεν θα θες να ξαναοδηγεισεισ το κτμ..ασε επαθα ζημια ....
-
Ο Παντελης εχει κανει τον δρομο του λιμανιου στον Βολο πιστα Motard!!!
-
γιανναρα δες στο facebook exw φωτο απο το κτηνος΄)
-
σημερα περασα καινουργιο λαστυχο στο ΚΤΜ μου πισινο και εβαλα το ιδιο brigestone BT 090 R ανεβηκα λιγο στο βουνο για να το πιεσω και να φυγει η γυαλαδα. για οσους γνωριζουνε το Βολο
με κατευθηνση προς την Λ. λερισης ερχωμενος απο τη Λ. Λαμπρακη στη στροφη του ΚΤΕΛ διπλωμενος με δευτερα αλαγη σε τρητη και μετα τετατρη διαδραφει ολη τη στροφη και φτανω μεχρη το φαναρι αθηνων χωρις βεβαια να μπορω να σταματησω αφηνωντας μια γραμουλα και ενα στρηγλησμα απο το καινουργιο λαστυχακι μου .
αμα με βοηθησει ο Μηχαλης-Alfa 155 V6 με τη καμερα θα το παρουσιασω.
εχει πολλα σημεια η πολη που μοιαζουμε με προκλητηκες διαδρομες get away.
-
Σημερα κυριακη παω για μπανακι στον Α'ι' Ιωαννη και καλα θα κανουνε μερικοι αν δουνε ενα ΚΤΜ ορθιο η' πλαγιασμενο να κανουνε στην ακρη γιατι εχω ορεξη για πολυ γκαζι .
-
πραγματικα στο βουνο το supermoto δε παιζεται
διπλομενος βγαινεις απο το πεταλο και μεχρι το επομενο πετααλο πας διπλομενος και μεσα στο πεταλο παλι διπλομενος εισαι .
-
λεω να φτιαξω ποιο ελευθερες τις εξατμησεις απο το μηχανακι μου και να βαλω 2 νουμερα μεγαλητερο ζιγκλερ .
τι θα κερδησω ομως?
ξερει κανεις απο αναλογη βελτιωση?
-
θελω ενα τετοιο
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=11SfeOim1xM[/ame]
-
μετα απο 2 μηνες το εβαλα μπρος με τη μια και αν και σκεπασμενο εχει λιγη σκονη οποτε ευκαιρια για πλησιμο και γυαλισμα αυριο.
http://www.youtube.com/watch?v=0UiAwANQ_v8