ναι το φοραει απο το εργοστασιο ειναι η εκδοση Competition και μου ειχανε πει οτι φοραει ποιο ελευθερα διαφραγματα στις εξατμησεις (παραμυθι η' αληθεια δε ξερω).
ναι το φοραει απο το εργοστασιο ειναι η εκδοση Competition και μου ειχανε πει οτι φοραει ποιο ελευθερα διαφραγματα στις εξατμησεις (παραμυθι η' αληθεια δε ξερω).
λεω τα fcr με την ιποπιεση...εγω θα σου ελεγα να παρεις το ducati hypermotard...πυροβολαει...το εχει ενας φιλος μου......
To oneiro koitaw monos mou epanw se xartia..einai mia trapoula h zwh ....ma akdikh h moirasia,......
τελειωσε η επισκευη - βελτιωση απο το μηχανακι μου το γνωστο KTM Supermoto 640 LC4 και εχει υπερκυβηστει στα 690cc με κυλινδρο nicasil και σφυριλατο (ελαφρητερο) εμβολο απο την ιδια την εταιρια εκκεντροφορο και ζιγκλερομα .
για την ωρα στρωνεται οποτε δε θα κριωνει ο Παντελης αλλα ο χειμωνας ειναι η καλητερη εποχη για στρωσημο.
το δουλεμα του αρωστεια . μετραω πιστονιες και μηλαμε οτι στο ενα τεταρτο του γκαζιου το πισω λαστυχο εχει ζητησει συνταξειοδοτηση που να στρωθει .
θα το σκησω μολις το στρωσω χωρις ελεως.
ZX10R the only truth...τι χαγιαμπουσες και μλκιες...οπως και Ρ1
fiat bravo 1.4 12v June 1997...270.000 χλμ and still driving...
Tίποτε δεν χαρίζεται….. όλα κερδίζονται μόνο όταν τα διεκδικούμε και τα θέλουμε αληθινά!!
Ducati 1098 S κοκκινο με πολυ ανθρακονιμα μηλαμε το ειδολο ,το εικονξσμα που κολαζει οποιον κανει το λαθος να το κοιταξει και αν το ride it καλητερο sex δεν εχεις κανει στη ζωη σου.
Εύχομαι το 2009 να έχεις το πιο γρήγορο και βελτιωμένο KTM LC4 640
εκανα βολτα εχτες το βραδακι με χαγιαμπουσα εχει πολυ ροπη και δυναμη ομως δεν εχει κατι που θα ηθελα εκρηκτηκοτητα δε ξερω δε μου εκανε κλικ
μετα εκανα βολτα με το R1 παλι απο φιλο μου και ειναι πολυ ποιο ελαφρι και παει πολυ καλητερα οταν ανεβηκα στο δικο μου ενιωθα λες και καβαλουσα ποδιλατο BMX το KTM ειναι πολυ παιχνιδιαρικο μηχανακι αλλα στην εθνικη οδο ειναι πολυ λιγο οποτε η Dukati 1098 ς ειναι μονοδρομος αυτο ομως που με κολαει και δε το περνω ειναι οτι δε ταξιδευω με το μηχανακι τακτικα θα δουμε ομως .
και στα 300 ,ετρα ποιανει 181 km/h ετσι για να μην μας περνανε τα αυτοκολυτα.