Πω πω πω κακιαααα και μονο κακια...μισος ατελιοτο!
Καταρχας να σου απαντησω γιατι δεν γινεται να σε αφηνουμε ετσι και να μην μιλαει κανει.Λοιπον επειδη το ξερω κι εγω πολυ καλα αυτο το OPC θα φας τετοια *ολα που δεν θα σε περνει ο υπνος τα βραδια...ασε που δεν θα πιασεις στο στομα σου ξανα την Opel.
O φιλος μου ο Tokis εχει το Turbo και δεν ειναι προσκυνητης σαν κι εσενα να καθεται και να λεει στον οποιονδηποτε οτι εχει το καλυτερο και γρηγοροτερο αμαξη...ειναι σοβαρο παιδι με λιγα λογια και λεει τα πραγματα οπως εχουν.
Για μενα δεν θα σου πω κατι,νομιζω οτι μερικοι ξερουν για εμενα για το ποιος ειμαι και γενικα τι ρολο βαραω.Αν επιμενεις ομως η κοντρα ειναι με λεφτα κι εσυ τραγουδα...
Δεν μου λεει ομως κατι η πιστα των Σερρων και το 2.4,η δυναμη φαινεται αλλου κυριε παντελη!
Τι παιζει με μενα και το αμαξη μου μονο λιγοι το ξερουν...αν θες να μαθεις κι εσυ σου ειπα παραπανο πως εχει το θεμα...
Τι σε νποιαζει εσενα τωρα ο Νικολας αν εχει λεφτα κι αν εχει λεφταδες φιλους,και θα παρει και οτι αμαξη γουσταρει!Δηλαδη τοσο κολλημενος εισαι πια...υπαρχουν αμαξια στους καιρους μας που δεν εχουν καμια σχεση με Fiat...με Abarth...
Tελος να πω οτι εισαι πολυ παρτακιας,δεν ακους κανεναν και τιποτα.Πρεπει δηλαδη ολοι να ζησουμε με την ιδεα οτι εσυ,οι ιδεες σου και το *ολοabarth σου εισαστε οι καλυτεροι και δεν υπαρχουν ισαξιοι αντπαλοι και το καλυτερο...καλυτεροι.Καλα κανε ντουπεκι γιατι δεν σε περνει και πολυ...πατα τα 260χλμ/ωρα μαζευαι αλογα απο τις εποχες και να μην ξεχνας να ονειρευεσαι το 2.4 σου να γινει 2.4Τ
Μην ταλαιποριεσαι ομως,τα αμαξια ερχοντε και στον βολο στο χαλαρο...
οι καμερες....ο καφες....και το πληθος θα ειναι εκει.Μην μου λες ομως για Σερρες και Σεραικη μπουγατσα...ο οδηγος και το αμαξη του φαινεται στον καθαρο και καθημερινο δρομο!
Ενα τελευταιο σου λεω κατσε και χαλαρωσε...δεν εισαι ο μονος που εχεις Abarth...

Απάντηση με παράθεση