-
Απάντηση: VW Polo 1.2 TSI + Tuning by ABT - DAS AUTO!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
redpanther
Φιλε maik οπως βλεπω εισαι σταθερος με το VW..δεν το ξεχνας....εχεις ανοιξει αυτο το θεμα απο τον 6-7/09 περιπου αν ειδα καλα,,,..και ακομα εχεις συνεχεια...
ενταξει ομορφο αμαξακι ειναι....αλλα εδω ειναι stilo club αν δεν κανω λαθος και γενικα fiat...ενταξει λεμε και καμια γνωμη για αλλα αυτοκινητα...
αλλα ελεος...μεχρι και τι αναμενεται να βγει για vw kai skoda λες...κοντευουμε να γινουμε γερμανικο club!!!
Eτσι...ετσι...εμεις ειμαστε ιταλικο φορουμ και μονο ιταλικα υποστηριζουμε. Εμεις ειμαστε υπερ-ανω ολων...
Α,ρε ριξτε μια ματια και σε αλλα φορουμ να δειτε τις παρουσιασεις και γενικα οι συζητησεις που γινονται μεταξυ νεων μοντελων...
αλλα εμεις ξεχασα ειμαστε ιταλικο φορουμ και οχι μονο ιταλικο...αλλα ειμαστε το Stilo Club με μεγαλα γραμματα...
μηπως ομως να σας δειξω παρουσιασεις ιταλικων αυτοκινητων απο γερμανικο φορουμ να δειτε την διαφορα μας...
sorry αλλα αυτο εγω το χαρακτηριζω...χμμ πως να το πω...χμμμ αυτος που δεν γουσταρει του αλλοδαπους...
εεε...ενα τετοιο πραγμα...ναι ναι ρατσισμος ειναι η σωστη λεξη! Αλλα περι αυτοκινητοβιομηχανιων και διαμαχης μοντελων...
Mα αφου προσφατα εφτασε στην χωρα μας ο TSI για το Vw Polo...να μην το πω??? ημαρτον ρει φιλαρακι ημαρτον... :tomato1:
Δεν βλεπεις καλα ομως...το θεμα το ανοιξα 09/10/09!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Eτσι...ετσι...εμεις ειμαστε ιταλικο φορουμ και μονο ιταλικα υποστηριζουμε. Εμεις ειμαστε υπερ-ανω ολων...
Α,ρε ριξτε μια ματια και σε αλλα φορουμ να δειτε τις παρουσιασεις και γενικα οι συζητησεις που γινονται μεταξυ νεων μοντελων...
αλλα εμεις ξεχασα ειμαστε ιταλικο φορουμ και οχι μονο ιταλικο...αλλα ειμαστε το Stilo Club με μεγαλα γραμματα...
μηπως ομως να σας δειξω παρουσιασεις ιταλικων αυτοκινητων απο γερμανικο φορουμ να δειτε την διαφορα μας...
Έτσι ακριβώς είναι Mike έτσι. Ρατσισμός. Όποιος θέλει γενική κουβέντα υπάρχει και το forum των 4 τροχών και όταν φτιάξαμε αυτή την θεματική ενότητα υπολογίζαμε ότι θα συζητούσαμε περί αξιόλογων κατασκευών και όχι για το polo...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Aξιόλογων κατασκευών και όχι για το polo...
Eσυ Πετρο θεορεις την Fiat και την καθε ιταλικη Fiat πιο αξιολογη κατασκευαστηκα απο την Vw? (ετσι απλα ,φιλικα μια ερωτηση σου κανω)
-
κατσε ρε συ Maik γιατι θα μας τρελανεις
τι ειναι η vw και την εχεις εκει ψιλα , ?
δε καταλαβαινω τι ειναι και την εχεις τοση εκτημηση .
να σου πω τι ειναι σκοντα με αλλο ονομα ειναι .
ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙς ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ
κατα την επιστροφη απο την εκδρομη βγαινοντας στην εθνικη οδο στο υψος τισ Λαμιας πεσαμε στο κομβο'ι' των Sirocococo και αλλων γκολφοιδων και ενω εβρεχε καταρακτωδως αναγκαστηκα να τα περασω ολα γιατι στο μπαμπριζ μου εμφανιζοτανε ενα πραγμα λαδιλας και βρωμιάς και δεν εβλεπα .
σημερα πηγα σε ενα φιλο εξατμησα και ειχε ενα γκολφ τσι 2,0 το οποιο επαθα την πλακα μου αλλα με λερωσε με λαδια μιας και μπηκα απο κατω να το δω και ρε παιδια καινουργιο αμαξι (8μηνων) και το μοτερ ηταν πνηγμενο στο λαδι ελεως
ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΜΜΜΜΜΜ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΜΠΑΖΑ ΤΟΥΣ
αμ το αλλο πατουσε εκει στην εθνικη ενας tsirococos δε ξερω τι ητανε πατουσα και γω και δε μπορουσε να με φτασει με τιποτα συγουρα ειχε παθει τι πλακα του ο γελιος μα πρεπει να ηταν πολυ χαζο το παιδι αυτο .
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MiKe_KaVaLa
Eσυ Πετρο θεορεις την Fiat και την καθε ιταλικη Fiat πιο αξιολογη κατασκευαστηκα απο την Vw? (ετσι απλα ,φιλικα μια ερωτηση σου κανω)
Α καλαααααα.....
Λοιπόν, όχι ρε συ είσαι καλά?....είπαμε DAS AUTO....:tomato:
(Πάει για λουκέτο την βλέπω την δουλειά)
-
φιλε μαικ εγω προσωπικα εχω μπει σε καποια φορυμ αλλων αυτοκινητων εκτος ιταλικων και εχω και πολλες περιπτωσεις γνωστων με πολυ ακριβοτερα αυτοκινητα απο τα δικα μας γερμανικα ασ πουμε και μεγαλες μαρκες...και αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι ολα εχουν προβληματα και χοντρα προβληματα...
δες αν θες και το θεμα με την TOYOTA με την ανακληση των υβριδικων που εκανε..
ετσι λοιπον το να πληρωνεις ενα σκασμο λεφτα δουλευοντας μια ζωη για να παρεις ενα ακριβο-γερμανικο αυτοκινητο η κα φτηνο γερμανικο αν θες....απλα δεν αξιζει....και οπως ειπε ο φιλος παντελης ειναι μεγαλη μμμμμμμμ........και οποτε μπαινεις συνεργειο να βγαινεις με εμφραγμα....και παλι ειναι μμμμμ.....
και για να μη σας ζαλιζω αλλο....θα σου δωσω ενα προσφατο παραδειγμα...τα χριστουγεννα γυρναγαμε απο μονεμβασια εγω μαζι ενα οπελ αστρα (σχετικα μεσαια κατηγορια αυτοκινητου) το 1,6 ειναι αν θυμαμαι...
ε λοιπον οταν γυρναγαμε στην εθνικη τριπολεως-κορινθου τα πατησαμε πολυυυ οσο πηγαινε μπορω να πω...
ε το αποτελεσμα.....μολις μπηκαμε κορινθο και κατεβαιναμε εκανε δεξια....εκαψε φλατζα και νευρα και πολλα αλλα το αστρα!!!!
γραψε για κανα SKYLINE τουλαχιστον να γουσταρουμε ολοι!!
αντε και ας κλεισει το θεμα γιατι δεν βλεπω να χει τελειωμο:tongue1:
-
Τουλαχιστον καποιες εταιριες κανουν ανακλησεις κ δεν σε αφηνουν στο ελεος..
-
Όλες έχουν κάνει... Εκτός αν εννοείς τίποτα Lada και Dacia...
-
Α ναι?γιατι εγω που αλλαξα 2 φορες τους αεροσακους κ τους πυροκροτητες δεν ειχα ακουσει κατι..ασε ρε μιχαλη..κ πες ενταξει σε μενα ετυχε θα σου δωσω ομως παραδειγματα
1)πολλαπλασιαστες.ολοι μειναμε μια μερα απο τετοιους.τπτ μοκο η φιατ
2)airbag failure καμια φωνη στην ερημια
3)πισω αξονας στα 12αρια που σε πολλους αλλαχτηκαν..
anyway καλο το polo αλλα ενταξει εχει κ πιο καλες προτασεις στην κατηγορια κ τα χρηματα.To Evo punto ειναι πολυ πιο συγκροτημενο σαν αμαξι κ πακετο κ φυσικα σε εξοπλισμο.
-
Ε δεν γίνεται για ψύλλου πήδημα ρε να κάνουν recalls...
Όσο για τους αερόσακους του Stilo κάνανε ανακλήσεις κανονικότατα.
Όπως και για τα μπροστά ελατήριά τους και για διάφορά άλλα πραγματάκια!
Μην ξεχνάς ότι το Bravo/Brava είχε κάνει μεγάλο μπαμ γιατί πάγωνε το υγρό φρένων μέσα στο σωληνάκι... (αν έπιανες πάνω από 150km/h για πάνω από 10' σε κάτω από -3 κελσίου)...
Το IDEA της μάνας μου 2 φορές το πήγαμε πίσω. Μία για τις πίσω ζώνες και μια για τον διακόπτη του φλας.
Τι να πουν και στην Βραζιλία που τα ταμπούρα (!) πίσω του Stilo (δεν ξέρω έκδοση) φέυγουν μαζί με μουαγιέ και τροχό....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
κατα την επιστροφη απο την εκδρομη βγαινοντας στην εθνικη οδο στο υψος τισ Λαμιας πεσαμε στο κομβο'ι' των Sirocococo και αλλων γκολφοιδων και ενω εβρεχε καταρακτωδως αναγκαστηκα να τα περασω ολα γιατι στο μπαμπριζ μου εμφανιζοτανε ενα πραγμα λαδιλας και βρωμιάς και δεν εβλεπα .
σημερα πηγα σε ενα φιλο εξατμησα και ειχε ενα γκολφ τσι 2,0 το οποιο επαθα την πλακα μου αλλα με λερωσε με λαδια μιας και μπηκα απο κατω να το δω και ρε παιδια καινουργιο αμαξι (8μηνων) και το μοτερ ηταν πνηγμενο στο λαδι ελεως
Ρε συ Παντελή, μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?
Εγώ πάντως έχω το αμάξι 2,5 χρόνια, με 89.000χλμ, με stage 1 από τα 15.000χλμ και με stage 2+ από τα 75.000χλμ, και το μοτέρ είναι λερωμένο μόνο με σκόνες... :) Και κάθε 15.000χλμ που κάνω service δεν χρειάζεται το λάδι συμπλήρωμα ούτε 200ml... Και μιλάμε για σκίσιμο, όχι αστεία (έχω μέση κατανάλωση 14,7 με 15lt/100km).
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Τι να πουν και στην Βραζιλία που τα ταμπούρα (!) πίσω του Stilo (δεν ξέρω έκδοση) φέυγουν μαζί με μουαγιέ και τροχό....
Πλακα κανεις...
-
ετσι ετσι μπορει τα φιατακια μας να χαλανε αρεα και που αλλα αυτα που τα εχει ο κοσμος σε εκτημηση χαλενε και καποιες φορες χαλανε ποιο ευκολα απο τα δικα μας γιαυτο σκαω και τα περνω
γιατι δε μπορει να εχετε σε εκτημηση τα γερμανικα που ειναι λαδιερες και βγαζουνε ενα σωρο προβληματα και τα κακομοιρα τα ιταλικα να μην βγαζουνε πολλες ζημιες παραμονο ενα αεροσακο που λογο γερμανικου εγκεφαλου δε λεει να στρωσει να τα κακοχαρακτηριζουμε χωρις ελεος.
διλαδι αν σπασει οπως και εσπασε εδω Βολο DSG II σε Audi ΤΤS και λογο υπετιοτητας το πληρωσε ο φιλος μου 7.855 ευρο και ακομη και ο δοιος ακομη ενω εσκασε που δε το βαλανε σε εκγηιση 5 μηνων αμαξι και 58.000 ευρω ματα αρχησε να μου λεει κατηγοριες για τα ιταλικα . ε να τωρα αμα εγω τον βρησω εγω θα φταιω?
να την βαλουνε εκει που ξερουνε την ποιοτητα αμα δεινεις ενα τακο χρημα και μολις χαλασει πληρωσεις εσυ αντι η εγκηιση και να πω και το εξης ,τι να το κανω το αμαξακι εξηπυρετησης αμα ειναι να μην μου βαλεις στην εγκηιση σχεδον 8000 ευρω και τα πληρωσω απο τη τσεπη μου .?
διλαδι μου δινεις το αμαξακι εξυπηρετησης πρωτον για να με δουλεψεις κανονικα και δευτερον να αισθανομε και υποχρεομενος εεεεε συγνωμη να την βαλουνε την τεχνολογια εκει που ξερουνε.
χιλιες φορες να εχω κατι που αν ποτε χαλασει να ειναι φτηνο, και οχι κατι ακρηβω που καθε τοσο και λιγακι χαλαει και για να το φτιαξω περνω δανειο καταναλωτικο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Πλακα κανεις...
Μέχεις για τέτοιο;
http://www.stilo-club.gr/vb3/showthr...iat-Stilo-Quiz
-
Ρε συ Παντελή, το τι έκανε ο φίλος σου με το TTS, δεν ξέρω. Και προφανώς δεν μπήκε στην εγγύηση γιατί κάποια ταρζανιά θα έκανε! :) Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει να σπάνε DSG. Και της γυναίκας μου το αμάξι είναι Golf 1.4 TSI με DSG7 το πήρα. Και μέχρι τώρα τουλάχιστον (12.000χλμ) λάδι δεν έχει κάψει... :) Και δε νομίζω ότι είναι "κάθε τόσο" τα προβλήματα των VW...
Εγώ έχω και VW και FIAT. Και είμαι από αυτούς που το FIAT είχε μόνο πρόβλημα με τη φύσα του αερόσακου. Και του ήπια το αίμα με τις μετροπές και ακόμη είναι σκυλί μαύρο! Και όποτε κάτσω σε κουβέντα και πουν κάτι για τα FIAT, παίρνω το μέρος των FIAT. Αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, και βγάλουμε τα VW πιο ζημιάρικα από τα FIAT και ότι καίνε λάδι!... :) Και όσο και να τα αγαπάμε τα FIAT, η ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερη των VW. Και από τα VW είναι καλύτερη των BMW και από των BMW είναι καλύτερη των Ferrari κλπ κλπ... Ας μην κολλάμε σε "γερμανικά" και "ιταλικά". Καλώς ή κακώς, τα ακριβότερα αυτοκίνητα έχουν και καλύτερη ποιότητα. Άλλες φορές όχι αντάξια της διαφοράς χρημάτων, άλλες φορές και καλύτερη...
Ρίξε μια ματιά και στο ίδιο το φόρουμ του StiloClub, όπου δεν γράφει κάποιος υπερβολικός αριθμός χρηστών, και δες πόσοι έχουν προβλήματα... Δεν θα έλεγα ότι είναι σπάνιο φαινόμενο. Και είναι προβλήματα από την βλακεία μιας φύσας, μέχρι και να σβήνει το αμάξι ενώ οδηγείς!!!...
Αυτά. Νομίζω ότι το Stilo είναι ένα αξιόλογο αμάξι της εποχής του και της κατηγορίας του και ειδικά στην εποχή του είχε στάνταρ εξοπλισμό που άλλα αμάξια ακόμη και σήμερα δεν τον έχουν. Καλώς ή κακώς (κακώς για μένα) το φάγανε μπαμπέσικα από την FIAT. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το σκαρί του (για αυτό και ρίχνω ένα κάρο λεφτά σε αυτό και δεν παίρνω ένα Saxorallo για την πίστα). Αλλά ότι και να λέμε, είναι ένα αμάξι που κυκλοφόρησε το 2001 και κοντεύει μια δεκαετία...
-
βρε ολα καλα ειναι και ολα χαλανε και λαδια καινε...αλλα ειναι αυτο που λεει ο παντελης..
αν σου χαλασει κατι εστω μια φορα αντι για δυο ας πουμε σε ιταλικο, και το πληρωσεις 3 και 4 φορες επανω απο ιταλικο ανταλλακτικο....ε αυτο κατι λεει...και τωρα ειδικα που οι καιροιειναι δυσκολοι...
συγκεκριμενα σημερα ρωτησα για το αφεντικο μου καποια ανταλλακτικα για mazda tribute και οχι σε αντιπροσωπεια αλλα σε εναν που φερνει ανταλλακτικα και λεει οτι ειναι φτηνος.
1) ζωνη ασφαλειας συνοδηγου με το μηχανισμο....για πειτε.....286ευρω
2) ζωνη ασφαλειας οδηγου με το μηχανισμο..........................195ευρω
και επισης για honda civic του 2007 η 2008 μοντελο μπροστινος προφυλακτηρας....εδω να σας δω.....1.500 ευρω παρακαλω...
τεσπα....ολα βγαζουν ζημιες...απλα εγω νομιζω οτι στα υποθετικα καλα και ακριβα..πρεπει να χεις και ενα τσουβαλι χρηματα απο πισω να δινεις!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Και της γυναίκας μου το αμάξι είναι Golf 1.4 TSI με DSG7 το πήρα. Και μέχρι τώρα τουλάχιστον (12.000χλμ) λάδι δεν έχει κάψει... :) Και δε νομίζω ότι είναι "κάθε τόσο" τα προβλήματα των VW...
) Και όσο και να τα αγαπάμε τα FIAT, η ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερη των VW.
Αν και η κουβέντα είναι εντελώς άκυρη και δεν οδηγεί πουθενά, να σημειώσω 2 πραγματάκια.
1.Τα dsg 2ης γενιάς είναι επίφοβα, καθώς ήταν και ο αποτρεπτικός λόγος που φίλος καλός δεν πήρε στην γυναίκα του το νέο Golf tsi με αυτό πάνω.
2. Επ΄ουδενί δεν δέχομαι ότι το golf IV ήταν ανώτερο από το stilo σε ποιότητα κατασκευής. Επ΄ουδενί, που τα παράθυρα κρέμονταν συνέχεια. Επ΄ουδενί δεν δέχομαι ότι και τα υλικά ήταν ανώτερης ποιότητας. Το golf V ήταν ανώτερο στα σημεία καθώς και πιο νέο (και πολύ πολύ πιο ακριβό).
Αλλά όχι ότι η ποιότητα κατασκευής το αυτοκίνητο του λαού IV είναι ανώτερη από το νέο bravo πχ. και δεν βάζω μέσα την delta που ταιριάζει τιμολογιακά περισσότερο. Το passat είναι μία κατηγορία πάνω και δέχομαι ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι κορυφαία. Αλλά το στερημένο από κάθε έμπνευση σχεδιαστικά, golf IV είναι μακράν υπερτιμημένο. (Γνώμη μου πάντα).
υγ. δεν το συζητάω καν για την εμετική αηδία που φέρει το όνομα Polo και στερείται όχι μόνο έμπευσης αλλά και ποιότητας κατασκευής. Τα πλαστικά του ειδικά τα χαμηλά είναι παρμένα από μοντέλα του 1990.
-
Ο ξάδελφος μου έχει το scirocco με τα 160 και DSG. Το αμάξι δεν είχε 10000 χλμ. και δεν κρατούσε ρελαντί και έσβηνε. Ο <αρχιμάστορας> του είπε ότι αφού είναι σπορ αμάξι πρέπει να το σκίζει γιαυτό τα κάνει αυτά........
Μετά βέβαια του έκαναν αναβάθμιση στο εγκέφαλο...
Οσο για το Golf δεν είναι τυχαίο ότι σε πολλά περιοδικά έχουν συγκριτικά τεστ bravo με το νέο golf κάτι που πριν χρόνια δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς για ιταλικό μεσαίας κατηγορίας. Επειδή έχω μπει και εγω οδηγήσει golf VI το bravo δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και μπορούν να το διαπιστώσουν όλοι κάνοντας μια βόλτα στις αντιπροσωπείες
-
σχεδον εχω τελειωσει για σημερα .....................................
οσο για το Νικο ειναι φιλος και αποτελει την εξερεση.- Γεια σου φιλαρακι
-
:happy2:
Peaceeee!!!!!! :D
Αρχικά εγώ έγραψα για να σχολιάσω την υπερβολική - για μένα - περιγραφή του Παντελή. Δηλαδή ρε παιδιά αν τύχει να οδηγήσετε πίσω από VW, μετά πάτε το αμάξι για πλύσιμο γιατί γεμίζεται λάδια??... :unsure:
Επίσης, θέλω να πω ότι δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί σας, και ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει! Δημοκρατία έχουμε! :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
redpanther
συγκεκριμενα σημερα ρωτησα για το αφεντικο μου καποια ανταλλακτικα για mazda tribute και οχι σε αντιπροσωπεια αλλα σε εναν που φερνει ανταλλακτικα και λεει οτι ειναι φτηνος.
1) ζωνη ασφαλειας συνοδηγου με το μηχανισμο....για πειτε.....286ευρω
2) ζωνη ασφαλειας οδηγου με το μηχανισμο..........................195ευρω
και επισης για honda civic του 2007 η 2008 μοντελο μπροστινος προφυλακτηρας....εδω να σας δω.....1.500 ευρω παρακαλω...
Αν και τα παραδείγματά σου τα θεωρώ λίγο άστοχα, γιατί είναι πράγματα που δεν βγάζουν βλάβες (ένας προφυλακτήρας τι βλάβη να βγάλει?), εγώ πιστεύω ότι ένα Stilo θα τύχει να πάει πολύ πιο συχνά στο συνεργείο από ένα Golf (πχ) και τα ανταλλακτικά τους (αυτά τα οποία φθείρονται συνήθως) δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές.
Εγώ κάνω service κάθε 15.000χλμ το Passat στον Αποστόλου, και μου στοιχίζει 120€. 5 λίτρα λάδι συνθετικό, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας ενεργού άνθρακα, φίλτρο αέρα και εργασία. Δε νομίζω ότι ένα FIAT θα έκανε ένα service πολύ πιο οικονομικά...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Αν και η κουβέντα είναι εντελώς άκυρη και δεν οδηγεί πουθενά,
Μαζί σου με τα 1000000!!! :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
1.Τα dsg 2ης γενιάς είναι επίφοβα, καθώς ήταν και ο αποτρεπτικός λόγος που φίλος καλός δεν πήρε στην γυναίκα του το νέο Golf tsi με αυτό πάνω.
Θα δούμε με το πέρασμα του χρόνου, ποιά γυναίκα βγήκε τελικά κερδισμένη! :) :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
2. Επ΄ουδενί δεν δέχομαι ότι το golf IV ήταν ανώτερο από το stilo σε ποιότητα κατασκευής. Επ΄ουδενί, που τα παράθυρα κρέμονταν συνέχεια. Επ΄ουδενί δεν δέχομαι ότι και τα υλικά ήταν ανώτερης ποιότητας. Το golf V ήταν ανώτερο στα σημεία καθώς και πιο νέο (και πολύ πολύ πιο ακριβό).
Το IV σταμάτησε να κυκλοφορεί 1 χρόνο μετά που βγήκε το Stilo. Βασικός αντίπαλος του Stilo ήταν το Golf V, το οποίο κυκλοφόρησε το 2003.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Αλλά όχι ότι η ποιότητα κατασκευής το αυτοκίνητο του λαού IV είναι ανώτερη από το νέο bravo πχ. και δεν βάζω μέσα την delta που ταιριάζει τιμολογιακά περισσότερο. Το passat είναι μία κατηγορία πάνω και δέχομαι ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι κορυφαία. Αλλά το στερημένο από κάθε έμπνευση σχεδιαστικά, golf IV είναι μακράν υπερτιμημένο. (Γνώμη μου πάντα).
Δεν μιλήσαμε για Lancia. Το Delta εγώ το θεωρώ εντελώς ισάξιο αντίπαλο του Golf. Δεν είναι όμως τυχαίο ότι είναι και πιο ακροιβά από τα FIAT, άρα πάμε σε αυτό που έλεγα, ότι η ποιότητα ξεχωρίζει και δεν μπορεί να είναι τζάμπα... Επίσης δεν ανέφερα τίποτα για το design, όπου οι Ιταλοί φημίζονται για τα θαύματα που κάνουν και οι Γερμανοί για την βαρεμάρα που τους διακρίνει. Αλλά το θέμα μας ήταν η αξιοπιστία...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Ο ξάδελφος μου έχει το scirocco με τα 160 και DSG. Το αμάξι δεν είχε 10000 χλμ. και δεν κρατούσε ρελαντί και έσβηνε. Ο <αρχιμάστορας> του είπε ότι αφού είναι σπορ αμάξι πρέπει να το σκίζει γιαυτό τα κάνει αυτά........
Μετά βέβαια του έκαναν αναβάθμιση στο εγκέφαλο...
Σιδεροφάγοι υπάρχουν παντού (χωρίς παρεξήγηση). Ο αδερφός μου χάλασε σασμάν σε Opel Astra Twintop 1.8 πριν ακόμη κάνει 5.000χλμ. Τι σημαίνει αυτό? Ότι τα Astra έχουν πρόβλημα με τα σασμάν? Ή ότι ο αδερφός μου άλλαζε όλες τις ταχύτητες στον κόφτη?...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Οσο για το Golf δεν είναι τυχαίο ότι σε πολλά περιοδικά έχουν συγκριτικά τεστ bravo με το νέο golf κάτι που πριν χρόνια δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς για ιταλικό μεσαίας κατηγορίας. Επειδή έχω μπει και εγω οδηγήσει golf VI το bravo δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και μπορούν να το διαπιστώσουν όλοι κάνοντας μια βόλτα στις αντιπροσωπείες
Έτσι θα έπρεπε να ήταν εξαρχής! Θα έπρεπε να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των αυτοκινήτων αυτών. Αλλά με το Stilo και το Golf V τι να συγκρίνανε? Το Stilo 1.4 με τα 95 άλογα και το Golf V GT 1.4 με τα 170? Γιατί μη μου πεις ότι υπήρχαν και κινητήρες απλοί 1.6 FSI με 115 άλογα. Για αυτούς δεν νοιαζόταν κανένας και για αυτό σκοτώσανε και το Stilo... Τώρα όμως που βγήκε η FIAT με τους τουρμπάτους, έβαλε στην αγορά φωτιά. Κάποιοι σίγουρα θα χάσανε τον ύπνο τους.
Βέβαια στο θέμα ποιότητα υλικών, δεν ξέρω σε τι έχεις μπει, αλλά το Bravo εγώ πιστεύω ότι το κάνανε μέτριο σε αυτό σημείο. Θα μπορούσα να πω ότι ένα Stilo με τον ίδιο εξοπλισμό είναι πιο ποιοτικό από το νέο Bravo. (ειδικά το γυαλιστερό πλαστικό του κλιματισμού, το κάνει πολύ φθηνό).
Συγγνώμη για το τεράστιο post. Ειλικρινά δεν θέλω να θείξω κανέναν. Είμαι πολύ καλοπροέραιτος σε ότι γράφω. Μακάρι να καθόμασταν για έναν καφέ και να τα συζητούσαμε από κοντά... ;)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
σχεδον εχω τελειωσει για σημερα .....................................
οσο για το Νικο ειναι φιλος και αποτελει την εξερεση.- Γεια σου φιλαρακι
Γειά σου ρε Παντέλο!!! Έγραφα το κατεβατό που βλέπεις πιο πάνω, και δεν πρόλαβα το ποστ σου!! :) Άντε να βρεθούμε και σου υπόσχομαι θα έρθω με Ιταλικό, να μην έχουμε λαδίλες!!!! ;) :) :)
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Σωστός Νικόλα σε όλα....
Πέτραν σωστός δεν είναι κανένας μας... Όλοι υποκειμενικοί είμαστε. Κι εγώ μαζί. Απλά να μην είμαστε και απόλυτοι! :)
Ας έρθει ένας να μου δώσει αύριο ένα AUDI RS6, και το Passat το βάφω μπλε και το φουντάρω στον Θερμαϊκό! Αλλά όσο μπορεί ο καθένας. Απλά να μην τα ισοπεδώνουμε όλα! :)
Άντε να φτιάξουν και τα Τέμπη, να ειδωθούμε. Θέλω να δω και το σαλόνι στο αμάξι του Γιώργου. (ας γράψουμε και κανένα off topic. Οι Mod κλέφτες θα γίνουν?) :)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos
Έτσι θα έπρεπε να ήταν εξαρχής! Θα έπρεπε να υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των αυτοκινήτων αυτών. Αλλά με το Stilo και το Golf V τι να συγκρίνανε? Το Stilo 1.4 με τα 95 άλογα και το Golf V GT 1.4 με τα 170? Γιατί μη μου πεις ότι υπήρχαν και κινητήρες απλοί 1.6 FSI με 115 άλογα. Για αυτούς δεν νοιαζόταν κανένας και για αυτό σκοτώσανε και το Stilo... Τώρα όμως που βγήκε η FIAT με τους τουρμπάτους, έβαλε στην αγορά φωτιά. Κάποιοι σίγουρα θα χάσανε τον ύπνο τους.
Βέβαια στο θέμα ποιότητα υλικών, δεν ξέρω σε τι έχεις μπει, αλλά το Bravo εγώ πιστεύω ότι το κάνανε μέτριο σε αυτό σημείο. Θα μπορούσα να πω ότι ένα Stilo με τον ίδιο εξοπλισμό είναι πιο ποιοτικό από το νέο Bravo. (ειδικά το γυαλιστερό πλαστικό του κλιματισμού, το κάνει πολύ φθηνό).
Είχα το stilo 1.4 και πιστεύω πως το bravo είναι μια κλάση πάνω σε θέματα ποιότητας γιαύτό και η στροφή του <ειδικού> τύπου και τα καλά λόγια που έχουν γραφτεί. οσο για το γυαλιστερό πλαστικό είναι καθαρα θέμα γούστου. Εχω μπει σε golf με τα 122 και τα 160 και δεν με εντυπωσίασαν. Αλλα και αυτό είναι θέμα γούστου...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Είχα το stilo 1.4 και πιστεύω πως το bravo είναι μια κλάση πάνω σε θέματα ποιότητας γιαύτό και η στροφή του <ειδικού> τύπου και τα καλά λόγια που έχουν γραφτεί. οσο για το γυαλιστερό πλαστικό είναι καθαρα θέμα γούστου. Εχω μπει σε golf με τα 122 και τα 160 και δεν με εντυπωσίασαν. Αλλα και αυτό είναι θέμα γούστου...
Το ότι είναι θέμα γούστου, σε αυτό συμφωνούμε 100%! :)
Όσον αφορά όμως, για ποιό λόγο ασχολούνται πλέον με τα FIAT κόντρα στα VW, δεν πιστεύω ότι οφείλεται στην ποιότητα των υλικών όσο στο ότι πλέον η FIAT έβγαλε κινητήρες που μπορεί και βλέπει τον ανταγωνισμό στα μάτια. Ας είχε ακόμη τον 1.600 με τα 105 άλογα, και το Bravo θα ήταν άλλο ένα καμμένο χαρτί (σαν το Stilo).
-
Οταν το 2004 κυκλοφόρησε το Stilo με το 1,4αρι κινητήρα το Golf 5 είχε τον 1,4 FSI με 90κάτι άλογα το οποίο κόστιζε 19000χιλ. και τον 1,6 FSI με 105 άλογα και κανείς δεν <τόλμησε> να τα συγκρίνει ποτέ. Οπότε σίγουρα δεν είναι μόνο θέμα κινητήρα αλλά συνολικού πακέτου. Ασχετα αν εγώ αγορασα τότε το stilo...;)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Οταν το 2004 κυκλοφόρησε το Stilo με το 1,4αρι κινητήρα το Golf 5 είχε τον 1,4 FSI με 90κάτι άλογα το οποίο κόστιζε 19000χιλ. και τον 1,6 FSI με 105 άλογα και κανείς δεν <τόλμησε> να τα συγκρίνει ποτέ. Οπότε σίγουρα δεν είναι μόνο θέμα κινητήρα αλλά συνολικού πακέτου. Ασχετα αν εγώ αγορασα τότε το stilo...;)
http://www.autotriti.gr/data/magazin...thema/1407.asp
Ένα που βρήκα στα γρήγορα από το Google... :)
-
Μίλησα για συγκριτικό τεστ των δύο μοντέλων όπως έχουν κάνει το AUTOCAR το AutoBild το DRIVE και όχι για κείμενο μισής σελίδας που το μόνο που λέει για το stilo είναι ότι είναι συντηρητικο και δύο σειρές για τα + και -
Επειδή το είχα ψάξει πολύ τοτε που αγόρασα το stilo κανείς δεν ασχολιόταν...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Μίλησα για συγκριτικό τεστ των δύο μοντέλων όπως έχουν κάνει το AUTOCAR το AutoBild το DRIVE και όχι για κείμενο μισής σελίδας που το μόνο που λέει για το stilo είναι ότι είναι συντηρητικο και δύο σειρές για τα + και -
Επειδή το είχα ψάξει πολύ τοτε που αγόρασα το stilo κανείς δεν ασχολιόταν...
Στο link που σου έδωσα, έχει κάτω-κάτω άλλα 5 links που οδηγούν σε ανάπτυξη των θεμάτων πάνω στο συγκριτικό, όπως "Κινητήτρες", "Στο δρόμο", "Εσωτερικό" κλπ κλπ. Οπότε δεν έιναι μισή σελίδας...
Επίσης ορίστε άλλο 1 από τους 4 Τροχούς. http://library.techlink.gr/4t/articl...8&article=9333
Γενικότερα υπάρχουν άρθρα και σίγουρα θα μπορούσα να αντρέξω στα περιοδικά που έχω κρατημένα, για να σου πω και ακριβώς ποιό τεύχος.
Το θέμα όμως δεν είναι αν βρω εγώ σήμερα το βράδυ άρθρα συγκριτικά για να σου αποδείξω "κάτι". Δεν υπάρχει τίποτα που να θέλω να αποδείξω. Αν σε έθιξα που έγραψα ότι δεν μου άρεσε το πλαστικό του Bravo, σου ζητώ συγνώμη, αν και δεν θα έπρεπε να λάβεις υπόψην σου τη γνώμη μου, αφού είναι αν μη τι άλλο υποκειμενική. (όπως όλων).
Αυτά λοιπόν και sorry για την αναστάτωση που έφερα στο θέμα σήμερα.. ;) Πρέπει να βρεθούμε από κοντά... :)
-
Φυσικά δεν με έθιξες φίλε μου. Κουβέντα κάνουμε. Αν θιγόμουν τόσο εύκολα δεν θα αγόραζα το stilo όταν γνωστοι μου έλεγαν μην αγοράσείς ιταλικό και μάλιστα να επαναλάβω το <αμάρτημα> δίνοντας 20000 για το bravo....
Πάνω απ'ολα το αμαξι το αγοράζουμε για μας και το γουστάρουμε εμείς οπότε περί ορεξεως...
Αντε κανονίστε καμια συνάντηση Σαλονίκη να τα πούμε από κοντά
-
Νικο το πασατ δε καιει λαδια και αυτο γιατι ειναι δικο σου .
ομως του γειτονα το tsirococo καει και επιδη εχει φαει πολυ κραξιμο απο μενα δε το βαζει μπροστα για να φυγει οταν ειμαι και εγω εξω , καθετε και περιμενει μερχρι να φυγω η' να απασχοληθω με κατι αλλο .
αμα το δεις θα παθεις πλακα θα το τραβηξω βιντεο για να γελασουμε ολοι και δεν ειναι καν αμαξι 8αετειας .
οταν του ειπα καλοταξιδο (χαρηκε) και στο καπακι ειδα το ντουμανι και τον πειραξα για πρωτη φορα απο τοτε πριν φτασει σπιτι του το σβηνει μισο τετραγωνο μακρια και τσουλαει μεχρι το σπιτι του .
ομως τον παραδεχομαι γιατι το sciroco ειναι καλο αμαξι και ακρηβο και εδω που τα λεμε τωρα αμα καιει και κανα κουβα λαδι δε βαριεσε αμα χαλαει και κανα σασμαν το χρονο αναλωσημα ειναι δε βαριεσε ετσι ειναι αυτα .
αλλα αμα αυτα τα ειχε ο κοσμος στο Coupe που οντος ηταν το ποιο δυνατο στην εποχη του τοτε θα μας ειχανε κανει ρεπορταζ στο BBC .
φυσικα και δεν υπαρχει θεμα παρεξυγησεις απλα θα ηθελα να σε βλεπω τοσο εγω οσο και τα αλλα παιδια ποιο τακτηκα φιλε .
επισεις οταν σε μια παρεα ολοι λενε ΝΑΙ καντανταει κουραστικο καποιος πρεπει να λεει ΟΧΙ .
και αναλωλος το θεμα καποιος το λεει καθε φορα , μιας και το θεμα εχει να κανει με την vw το ΟΧΙ το λεω εγω .
-
εγω παντως πουλησα το stilo μου κ πηρα ενα χαλια μ χαλια golf gti dsg το οποιο οσο κ να μ αρεσε το stilo κ μ λειπει οφειλω να πω οτι ειναι σε αλλο κοσμο το gti δεν εχει σχεση παιδια με το stilo δε ξερω μ το bravo αλλα με το stilo αστα ν πανε κ παταω κ κατι abarth στο λαιμο
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
εγω παντως πουλησα το stilo μου κ πηρα ενα χαλια μ χαλια golf gti dsg το οποιο οσο κ να μ αρεσε το stilo κ μ λειπει οφειλω να πω οτι ειναι σε αλλο κοσμο το gti δεν εχει σχεση παιδια με το stilo δε ξερω μ το bravo αλλα με το stilo αστα ν πανε κ παταω κ κατι abarth στο λαιμο
να κάνουμε στην άκρη μην μας πατησουνε ρε παιδιά!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
με γεια σου φίλε μου,καλοτάξιδο και να το ευχαριστηθείς!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Tokis
Φυσικά δεν με έθιξες φίλε μου. Κουβέντα κάνουμε. Αν θιγόμουν τόσο εύκολα δεν θα αγόραζα το stilo όταν γνωστοι μου έλεγαν μην αγοράσείς ιταλικό και μάλιστα να επαναλάβω το <αμάρτημα> δίνοντας 20000 για το bravo....
Πάνω απ'ολα το αμαξι το αγοράζουμε για μας και το γουστάρουμε εμείς οπότε περί ορεξεως...
Αντε κανονίστε καμια συνάντηση Σαλονίκη να τα πούμε από κοντά
Ειλικρινά αν κανονίσετε καφέ και δεν είμαι πουθενά φευγάτος, να βρεθούμε. Και αν θέλετε έρχομαι και με το Golf να δείτε ότι δεν καίει λάδια και το σασμάν δουλεύει μια χαρά! :) Πάντως την τελευταία φορά που έγινε μια συνάντηση Θεσσαλονίκη, πήγα. Αν και οι παλιοί και γνώριμοι ήταν πιο λίγοι από τους καινούργιους... :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
Νικο το πασατ δε καιει λαδια και αυτο γιατι ειναι δικο σου .
Ρε συ Παντέλο!!! Λες η VW να με ξέρει προσωπικά και μου έδωσε το "καλό"? :) Αν έρθετε προς Θεσσαλονίκη για καφέ, θα σου φέρω άλλα 2 Passat φίλων, 2.0Τ με stage 1 της APR, ένα Passat 1.6FSI με πρόγραμμα, Golf V 1.4TSI 140PS με Revo, Golf V 1.4TSI 122PS με Overload, να δεις τα μοτέρ τους και να πάθεις πλάκα. Είναι πιο καθαρά και από όταν πήρα εγώ το δικό μου καινούργιο! :) Και αυτά που σου λέω, αυτοκίνητα φίλων που πάμε έξω για καφέ και ξέρω ότι δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
ομως του γειτονα το tsirococo καει και επιδη εχει φαει πολυ κραξιμο απο μενα δε το βαζει μπροστα για να φυγει οταν ειμαι και εγω εξω , καθετε και περιμενει μερχρι να φυγω η' να απασχοληθω με κατι αλλο .
αμα το δεις θα παθεις πλακα θα το τραβηξω βιντεο για να γελασουμε ολοι και δεν ειναι καν αμαξι 8αετειας .
οταν του ειπα καλοταξιδο (χαρηκε) και στο καπακι ειδα το ντουμανι και τον πειραξα για πρωτη φορα απο τοτε πριν φτασει σπιτι του το σβηνει μισο τετραγωνο μακρια και τσουλαει μεχρι το σπιτι του .
Ρε συ, δεν υπάρχει αυτός ο τύπος! Όλους τους κουλούς εσύ τους γνωρίζεις?? :) (σαν τον άλλο με το ΤΤS)... :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
αλλα αμα αυτα τα ειχε ο κοσμος στο Coupe που οντος ηταν το ποιο δυνατο στην εποχη του τοτε θα μας ειχανε κανει ρεπορταζ στο BBC .
Ότι υπάρχει μια τεράστια προκατάληψη και δυσφήμιση των FIAT σε αυτό είμαι μαζί σου Παντελή και αν θέλεις βοήθεια να το φωνάξεις στον κόσμο, υπολόγιζε κι εμένα μέσα! Είμαι 100% μαζί σου! Έχω προτείνει σε δικούς μου ανθρώπους να αγοράσουν FIAT, και όταν πετάνε το θεϊκό "εεεε, FIAT θα πάρω?", μαλλιάζει η γλώσσα μου! :) Αλλά όχι όμως να βάζουμε και όλα τα αυτοκίνητα στο ίδιο τσουβάλι. :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
παντελης
φυσικα και δεν υπαρχει θεμα παρεξυγησεις απλα θα ηθελα να σε βλεπω τοσο εγω οσο και τα αλλα παιδια ποιο τακτηκα φιλε .
Κανονίστε εσείς συνάντηση, κι εγώ είμαι μέσα! :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
Καλοτάξιδο φίλε μου. Πιστεύω ότι έκανες την καλύτερη επιλογή στα κυβικά που πήγες. Βέβαια ας μην αρχίσουμε αυτό πατάει το άλλο κι εκείνο πατάει κάποιο τρίτο κλπ κλπ, γιατί θα γίνει χαμός... :)
-
Laki πρωτα απ'ολα καλοταξιδο!καλα και ασφαλη χλμ και απροβληματιστα
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
lakis
κ παταω κ κατι abarth στο λαιμο
Αυτο απο που το συμπαιρενεις?Το εχεις κανει?
Αντε και για να γουσταρουμε
http://www.youtube.com/watch?v=yDxRafbg5CQ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Αυτο απο που το συμπαιρενεις?Το εχεις κανει?
Ρε συ Γιάννη, ας μην συνεχίσουμε τέτοια κουβέντα... :) Μιλάμε για ένα αμάξι που έχει 0-100 8.5" και το άλλο 6.9"...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Αντε και για να γουσταρουμε
Όσο για το βίντεο που έβαλες, αν διαβάσεις τα σχόλια, είναι ένα MR2 με μοτέρ από Celica TS και μετατροπή 7.000€ κόντρα σε μαμά Golf... :) Και μιλάμε για ένα MR2 το οποίο έχει 0-100 σε 7.5" μαμά (140 άλογα), άρα φαντάσου τι γίνεται με τα 200+ που θα έχει τώρα...
Πάντα θα υπάρχει αμάξι πιο γρήγορο από κάποιο άλλο. Φαύλος κύκλος. Κι εγώ τσαγιάζω άνετα ένα μαμά S3, αλλά τις προάλλες με τσάγιασε ένα Octavia ενός φίλου με 360 άλογα! :) Τι να κάνω? Να το πετάξω το δικό μου? Και 400 άλογα να το κάνω, θα βρεθεί ένας με 450 που θα με περάσει. Οπότε? Ας χαιρόμαστε με ότι έχουμε! :)
-
Και 450 να το φτάσεις, θα σε περάσω εγώ μετά...
Μη με βλέπεις που δεν μιλάω!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Και 450 να το φτάσεις, θα σε περάσω εγώ μετά...
Μη με βλέπεις που δεν μιλάω!
:yeah:
Άντε ρε Μιχάλη, κανόνισε κανέναν καφέ στην πόλη μας... :)
Απορώ πως δεν μας έχουν κράξει μέχρι τώρα με το τόσο off-topic!!! :biggrin:
:offtopic_gr:
-
Μια που το είπαμε, ο stilaros πήγαινε ακριβώς τα ίδια με το mr2 κολλητού (του άντρα της κοπέλας με το tsi που μετά τα 210 χαιρετούσα) με το παλιό μοτέρ που δεν ήταν όσο καλό είναι αυτό.
-
Ποιος να μας κράξει μωρέ; Πότε ήταν ontopic άλλωστε;
Καφέ θες ε;
Χμμμ....
Οκ... θα οργανωθεί και αυτό!